KEZDŐLAP  |  TÁBORHELYEK |  BALATON  |  Osztálykirándulás  |  facebook  

.......GYOMAENDRŐD

Nyitva: egész évben

Dél-alföld

Távolság Budapesttől:

160 km

  FOGLALÁS és ÉRDEKLŐDÉS:
e-mail: info@ifjusagitaborok.hu
Tel: (06-30) 309-5286
Kner Nyomdaipari Múzeum
Kner Imre egykori lakóházában található a Kner Nyomdaipari Múzeum. 1970 óta működik benne Magyarország egyetlen nyomdaipari múzeuma. A múzeum állandó kiállítása bemutatja a Kner család tagjainak munkásságát és a Kner Nyomda történetét az 1882-es alapítástól napjainkig.

. Termálfürdő és Strand
A táborral szomszédos, parkosított környezetben található termálfürdő és strand egész évben várja a fedett uszodájával, kültéri strandjával, gyógyhatású termálvizű medencéivel illetve gyógyászati és wellness kezelési lehetőségek sorával az ide érkező vendégeket.

Férőhely: 86

A Békés-megyei Gyomaendrőd a Hármas Körös bal partján fekszik. A Hármas-Körös gyomaendrődi, különösen annak Sebes- és Kettös-Köröshöz csatlakozó szakasza a Körös vidék legszebb, legromantikusabb vízpartja. Gyomaendrőd kultúrális intézményeivel, műemlék jellegű épületeivel, emlékműveivel sok érdekes látnivalót ígér.

 
 
Elhelyezés: 11 db 6-8 ágyas (emeletes ágyak) faház
Vizesblokk: közös, külön épületben
Étkezés: szomszédos étteremben
Közös helyiség: társalgó
Egyéb: Kerékpár kölcsönzés, kirándulási lehetőségek (gyalog, túra, kerékpár), kajak-kenu, sportolási lehetőségek, szalonnasütés, udvari kemencében sütés szervezése, levezetése
strandolás, uszoda
Erdei iskola: program ajánló
Kedvezmény: Kedvezményes fürdő belépő (15 fő felett)
Férőhely: 86 fő
 

Gyomaendrőd kultúrális intézményeivel, műemlék jellegű épületeivel, emlékműveivel sok érdekes látnivalót ígér. Budapestről vonattal is könnyen elérhető, vasúti fővonalon fekszik. A tábor a vasútállomástól 15 percnyi sétára található, de helyijáratú busz a tábor bejáratáig viszi a vendégeket.

A tábor árnyas akácerdőben található. A 130 m2-es közös helység, mely TV-vel, videóval, DVD-vel felszerelt ill. a közös tisztálkodási helység (fiú-lány-nevelői) szolgálják az edzőtáborozók kényelmét. Az étkezés a táborban megoldott, de hangulatos szalonnasütésekre és bográcsolásra is van lehetőség. Minden évben a táborban és környékén rovar és kullancsmenetesítés történik !

Szolgáltatások: - zárt parkoló, kerékpártároló, különterem, büfé, sportcsarnok, bitumenes és salakos sportpálya, asztalitenisz, uszoda, strand, grillező, bográcsozó hely, kemence, kirándulási és túralehetöségek (gyalog, kerékpár, kenu), bevihető háziállat, Kner nyomdamúzeum, kultúrális programok

Árak - 2017 :
Táborozás:
Teljes ellátással:
csak szállás:
4 200 Ft/fő/éj
2 500 Ft/fő/éj
Étkezés :
Reggeli:
Ebéd:
Vacsora:
400 Ft/fő/nap
800 Ft/fő/nap
600 Ft/fő/nap
Tábor : 5 nap/ 4 éj teljes ellátással:
6 nap/ 5 éj teljes ellátással:
7 nap/ 6 éj teljes ellátással:
16 800 Ft/
21 000 Ft/
25 200 Ft/
Az árak az Idegenf.adót (350 Ft/fő/éj) nem tartalmazzák, mely 18 évek kor felett fizetendő !
 
Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat az info@ifjusagitaborok.hu e-mail címen !
 
Érdeklődés / Ajánlatkérés:
e-mail:
üzenet:

edzotaborok.hu

TÁBORHELYEK AZ IFJUSAGITABOROK.HU OLDALON     Copyright©2011-2015.     info@ifjusagitaborok.hu