KEZDŐLAP  |  TÁBORHELYEK |  BALATON  |  Osztálykirándulás  |  facebook  

 

  ifjusagitaborok.hu

FOGLALÁS:
Az időpont foglalását az űrlap kitöltésével tudod megtenni, mely minden esetben visszaigazolást követően érvényes !

A létszámhoz a tervezett létszámot elegendő megadni, ezt a későbbiekben folyamatosan pontosítható a visszaigazolás szerint !


OPCIONÁLIS FOGLALÁS:
A tervezett időpont több táborhelyszín esetében opciósan is foglalható, így a helyszín megtekintéséig, illetve a foglalás megerősítéséig az időpont "félre van rakva" a csoportnak. Az opciós igényt az adatlapon kérjük jelölni  ! (Amennyiben még szabad az időpont maximum 1-3 hétig kerülhet fenntartásra)
 
HELYSZÍNMEGTEKINTÉS:
Előzetes helyszínmegtekintés esetén a megfelelő négyzet bejelölése szükséges ! Amennyiben a tábor megfelelő a megtekintést követően a foglalás érvényesül, amennyiben nem az elképzeléseknek megfelelő a helyszíni bejárás után, úgy az időpontot kötelezettségek nélkül töröljük!
 

   TIPP: BALATONI HAJÓZÁS !

Ha az ifjusagitaborok.hu oldalon vagy partneroldalon az edzotaborok.hu oldalon foglalsz táborhelyet, szállást egyedi, plusz kedvezményben részesül a csoport Balatoni Hajózási programjaik alkalmával, kedvezménykártyát biztosítunk.
A kedvezménykártya igénylése itt lehetséges: edzotaborok@gmail.com 

Foglalási Adatlap

Foglald le a tábor, szállás időpontot pár lépésben az alábbi űrlap kitöltésével. A foglalás visszaigazolást követően érvényes! Várjuk jelentkezésed !

Köszönjük foglalásod, hamarosan válaszolunk !

 

TÁBORHELYEK AZ IFJUSAGITABOROK.HU OLDALON     Copyright©2021.     info@ifjusagitaborok.hu